Υλικά:

750 γρ. γαύρος,

3 με 4 φρέσκα κρεμμυδάκια,

χυμό ενός λεμονιού,

1 με 2 κουταλιές μουστάρδα,

ελαιόλαδο,

αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

  Εκτέλεση:
 Τοποθετούμε τον καθαρισμένο γαύρο στο ταψί κ ρίχνουμε πάνω του τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα μουστάρδας χτυπώντας στο πολυκόφτη (μπλέντερ) το λεμόνι, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο (στη διπλάσια ποσότητα του χυμού που θα βγάλει το λεμόνι). Περιχύνουμε με αυτό το γαύρο κ ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με ρίγανη κ λίγο ακόμη λάδι.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στους 250 για 15 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!