Yλικά

  •  1 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο κομμένο σε μερίδες
  • 2 ή 3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
  • ελαιόλαδο
  • 2 δαφνόφυλλα
  • δεντρολίβανο
  • θυμάρι
  • πιπέρι
  • 1 κούπα τριμμένη ντομάτα
  • 1 κιλό πατάτες

 

Εκτέλεση

Σοτάρετε τα κρεμμύδια σε τηγάνι με ελαιόλαδο, το σκόρδο κατόπιν τις πατάτες. Αλατίζετε, ρίξτε τον μπακαλιάρο, τα αρωματικά και τέλος την σάλτσα, να πάρει μια βράση.

Μεταφέρετε σε ταψί και ψήνετε στους 240 βαθμούς για 50 λεπτά.

Καλή σας όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + five =