Υλικά
  • μισό κιλό σαρδέλες
  • 25-30 αμπελόφυλλα ζεματισμένα
  • 2 κουταλιές μαϊντανό τριμμένο
  • τριμμένη ντομάτα
  • 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
  • ελαιόλαδο
  • χυμό μισού λεμονιού
  • αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και αφαιρούμε και το κεντρικό κόκκαλο, τις αλατίζουμε και τις τυλίγουμε στα αμπελόφυλλα. Έπειτα τις στρώνουμε στη σειρά στο ταψάκι και στύβουμε το λεμόνι, αλατίζουμε, ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και τέλος το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15-30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 5 =