![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/07/παλαμίδα_το-καβούρι-1.jpg)
Παλαμίδα γούνα
Υλικά: παλαμίδα, κρεμμύδια, ντομάτες, πατάτες, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, λάδι Εκτέλεση: Βάζουμε την παλαμίδα καθαρισμένη και ανοιγμένη γούνα. Την αλείφουμε με λαδολέμονο το οποίο έχει και μια σταγόνα μουστάρδας, αλατοπιπερώνουμε. Στη […]
![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/04/PB080236.jpg)
Γαύρος με σάλτσα μουστάρδας
Υλικά: 750 γρ. γαύρος, 3 με 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, χυμό ενός λεμονιού, 1 με 2 κουταλιές μουστάρδα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: Τοποθετούμε τον καθαρισμένο γαύρο στο ταψί κ […]
![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/04/17821124_10155290603079679_1235039800_n.jpg)
Τσιπούρες με πατάτες λεμονάτες
Υλικά: 3 τσιπούρες ιχθυοτροφείου, 3 με 4 μέτριες πατάτες, ένα λεμόνι, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μουστάρδα. Εκτέλεση: Πλένουμε τις καθαρισμένες τσιπούρες, τις λαδώνουμε και τις αλατίζουμε (αν θέλουμε μπορούμε να […]
![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/03/1.jpg)
Μπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκούτι
Υλικά για το κουρκούτι μπύρα αλεύρι αλάτι Εκτέλεση Ο μπακαλιάρος στα καταστήματα μας, είναι ξαρμυρισμένος, οπότε στο κουρκούτι θα ρίξετε αλάτι και αν θέλετε προαιρετικά λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο, […]
![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/03/p21103721.jpg)
Μπακαλιάρος πλακί, στο φούρνο με πατάτες
Yλικά 1 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο κομμένο σε μερίδες 2 ή 3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες ελαιόλαδο 2 δαφνόφυλλα δεντρολίβανο θυμάρι πιπέρι 1 κούπα τριμμένη ντομάτα […]
![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/03/sardeles-me-ampelofylla-sto-foyrno.jpg)
Σαρδέλες με αμπελόφυλλα
Υλικά μισό κιλό σαρδέλες 25-30 αμπελόφυλλα ζεματισμένα 2 κουταλιές μαϊντανό τριμμένο τριμμένη ντομάτα 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά) ελαιόλαδο χυμό μισού λεμονιού αλάτι Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και αφαιρούμε και το […]
![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/03/DSC_0125_2.jpg)
Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα
Υλικά μύδια 1 πράσινη καυτερή πιπεριά 1 σκελίδα σκόρδο μουστάρδα φέτα λευκό κρασί λίγο αλεύρι Εκτέλεση Τσιγαρίζουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το […]
![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/03/8fe0fa_eac548da0d6247a3989ba99e9ce75772mv2_d_2000_1333_s_2.jpg)
Μύδια αχνιστά με λευκό κρασί
Υλικά 1.500 γρ. μύδια με κέλυφος καθαρισμένα 40 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ. λευκό ξηρό κρασί ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι μουστάρδα Εκτέλεση 1. […]
![Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2017/02/1539896.jpg)
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Υλικά 1 χταπόδι φρέσκο περίπου 1.000-1.200 γραμμ. 2 ξερά κρεμμύδια 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί 1 πρέζα μπαχάρι 1 κούπα τριμμένες ντομάτες 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 500 […]
![](https://tokavouri.gr/wp-content/uploads/2016/06/Bato-saganaki-33236-1-210x150.jpg)
Βάτο σαγανάκι
Βάτο σαγανάκι 200 γραμ. βάτο 350 γραμ. νερό 50 γραμ. λάδι 1 ½ λεμόνι 10 γραμ. βεγκέτα 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη λίγο μαϊντανό 2 κουτ. σούπας κουρκούτι (νερό […]