Υλικά
- μύδια
- 1 πράσινη καυτερή πιπεριά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- μουστάρδα
- φέτα
- λευκό κρασί
- λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Προσθέτουμε και τη μουστάρδα.
- Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 3 λεπτά, δε χρειάζονται περισσότερο)
- Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.
Καλή σας όρεξη!