Υλικά:

παλαμίδα,

κρεμμύδια,

ντομάτες,

πατάτες,

αλάτι,

πιπέρι,

μουστάρδα,

λάδι

Εκτέλεση:
Βάζουμε την παλαμίδα καθαρισμένη και ανοιγμένη γούνα. Την αλείφουμε με λαδολέμονο το οποίο έχει και μια σταγόνα μουστάρδας, αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια καλύπτουμε το ψάρι πρώτα με ροδέλες κρεμμυδιών και από πάνω με ροδέλες ντομάτας. Ρίχνουμε αλάτι στις ντομάτες , ότι μπαχαρικό θέλουμε και λάδι. Κόβουμε τις πατάτες, όχι πολύ χοντρές για να γίνουν ταυτόχρονα με το ψάρι, τις μαρινάρουμε με μουστάρδα, λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Ψήνουμε στους 200 -220 για 50 λεπτά περίπου.
Καλή σας όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − two =