Υλικά:
3 τσιπούρες ιχθυοτροφείου,
3 με 4 μέτριες πατάτες,
ένα λεμόνι,
ελαιόλαδο,
αλάτι,
πιπέρι,
ρίγανη,
μουστάρδα.
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις καθαρισμένες τσιπούρες, τις λαδώνουμε και τις αλατίζουμε (αν θέλουμε μπορούμε να τις γεμίσουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι). Τις τοποθετούμε στο ταψί και γύρω τους τοποθετούμε τις πατάτες μέτρια κομμένες.
Κάνουμε ένα λαδολέμονο με λίγη μουστάρδα, το χτυπάμε και μ’ αυτό λαδώνουμε τις πατάτες, μετά τις αλατίζουμε κ τις πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό κ ψήνουμε στους 220 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.
Καλή όρεξη!